Bij Fietswereld Noorlander kiest u voor kwaliteit Tel: 0180 68 10 58

Alle gebruikte fietsen

Geen nieuws in deze lijst:

Deel ons op Facebook

0180 68 10 58 info@fietswereld-noorlander.nl

Service & garantie

Het is prettig om te weten dat u bij aankoop van een fiets bij Fietswereld Noorlander zeker bent van een uitstekende service tot in lengte van jaren.

 

Service

Naast een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten bestaat de Fietswereld-service uit diverse onderdelen. In alle aspecten van onze dienstverlening staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Het gaat immers altijd om wat u wilt en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Stap gerust eens de Fietswereld van Ouderkerk aan den IJssel binnen om het zelf te ervaren.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt de koper vooral aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietswereld Noorlander nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in onze winkel.

 

Verzekering

U bent natuurlijk zuinig op uw nieuwe fiets, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje: het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietswereld Noorlander een eigen fietsverzekering ontwikkeld. Dit in samenwerking met Enra, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche. Meer informatie vindt u bij Fietswereld Noorlander en u kunt ook eens een kijkje nemen op de website van Enra.

 

Fietssleutel bijbestellen

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd twee sleutels. Mocht u een van uw fietssleutels verliezen dan kunt u direct, veilig en gemakkelijk online een nieuwe bestellen. Niet alleen is het handig altijd een reservesleutel te hebben voor uw fiets, ook is het voor de verzekering nodig twee originele sleutels te hebben van uw fiets wanneer deze bijvoorbeeld wordt gestolen. De verzekering verwacht dan dat u twee originele sleutels kunt overhandigen.

 

Bestel hier gemakkelijk en snel online uw fietssleutel van het merk AXA

http://www.axasecurity.com/bike-security/nl-nl/

Voor het bestellen van de nieuwe sleutel heeft u het sleutelnummer nodig. Deze vindt u op de (reserve)sleutel van uw fiets.

Copyright © 2014 Fietswereld Noorlander. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum