Bij Fietswereld Noorlander kiest u voor kwaliteit Tel: 0180 68 10 58

Alle gebruikte fietsen

Geen nieuws in deze lijst:

Deel ons op Facebook

0180 68 10 58 info@fietswereld-noorlander.nl

Reparatie & onderhoud

De aanwezigheid van een fietsspeciaalzaak met uitstekende service is een "must" in fietsminnend Nederland. We houden van fietsen, maar repareren en onderhouden is een vak apart. Ouderkerk aan den IJssel heeft gelukkig een vakman om de hoek. Het kan zelfs gebeuren dat uw fiets al gerepareerd is terwijl u wacht.

 

Het behoud van uw tweewieler

Bij Fietswereld Noorlander worden reparaties en onderhoud op een vakkundige manier uitgevoerd in de moderne werkplaats. Kennis, ervaring en de juiste gereedschappen zorgen voor professioneel onderhoud en goede reparaties. Hiervoor gaat uw Ouderkerkse fietsenvakman dan ook regelmatig op cursus. Geen fiets is hem vreemd!

 

Regelmatig onderhoud verdient zich terug

Voor het behoud van uw fiets raden wij aan om uw fiets ieder jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dit voorkomt dure reparaties in de toekomst. Op die manier rijdt u altijd op een betrouwbare fiets. Iedere reparatie proberen we zo snel mogelijk klaar te hebben. Daarom houden we veel onderdelen op voorraad.

 

Service pakket bij nieuwe fiets

Bij aankoop van een nieuwe fiets bij fietswereld Noorlander ontvangt u een service pakket voor optimaal behoud van uw fiets. Dit bestaat uit een gratis eerste service beurt, waar de tweede en derde service beurt met een fikse korting op volgen.

 

Iedere fiets is welkom

U kunt hier meteen een reparatie- of onderhoudsbeurt met ons afspreken. Wenst u informatie of advies, dan staan wij u altijd graag te woord.

Copyright © 2014 Fietswereld Noorlander. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum