Bij Fietswereld Noorlander kiest u voor kwaliteit Tel: 0180 68 10 58

Alle gebruikte fietsen

Geen nieuws in deze lijst:

Deel ons op Facebook

0180 68 10 58 info@fietswereld-noorlander.nl

Assortiment & merken

Welk type fietser bent u? Kom gerust eens langs en laat u informeren over de nieuwste modellen van de beste fietsmerken. Staat uw fiets er niet bij? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze binnen 48 uur voor u klaarstaat in de winkel. Niet als bouwpakket, maar rijklaar, zodat u of uw kind direct plezier van de fiets heeft!

 

Fietsen en accessoires: voor ieder wat wils

Bij Fietswereld Noorlander ligt de nadruk op het uitgebreide aanbod aan fietsen en een uniek assortiment wat betreft accessoires, onderdelen en kleding. Ook over kinderfietsjes en elektronische tweewielers weet Fred Noorlander alles uit te leggen. Met onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het kiezen van uw fiets. Ook kunt u de fiets van uw keuze en eventuele accessoires zelf eens uitproberen. Een ander groot voordeel van Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel is dat u bij ons géén verzend- en afleverkosten hoeft te betalen!

 

Officieel dealer van grote merken

Fietswereld Noorlander is een officiële dealer van onderstaande merken, omdat we voldoen aan de strenge eisen die deze fabrikanten aan dealers stellen. Denkt u aan beoordelingsaspecten als vakkennis, voorlichting en service. Dit heeft als voordeel dat u bij Fietswereld Noorlander mee kunt profiteren van acties van deze merken. Komt gerust eens langs, ook om de accessoires en kleding te bekijken!

 

FIETSVERHUUR

Bij Fietswereld Noorlander kunt u ook fietsen huren. Wij hebben zowel stadsfietsen als E-bikes voor u beschikbaar. U kunt een fiets huren voor 1 dag of voor meedere dagen. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

 

Een impressie van onze merken:

Copyright © 2014 Fietswereld Noorlander. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum